duminică, 15 aprilie 2012

Cartofi "Laurette" cu cascaval si nucsoara


Ingrediente cartofi "laurette" cu cascaval si nucsoara

  • 1,25 kg cartofi
  • 200 g faina
  • 250 g untura
  • 50 g cascaval
  • 25 g nucsoara
  • 3 oua
  • 50 g sare
  






Mod preparare: 
Cartofii fierţi se curăţă de coajă şi se dau prin maşina de tocat. Pe maşină, într-un vas, se pun un pahar cu apă, sarea şi untura. Cînd fierb, se pune făina, amestecîndu-se ca să nu se formeze cocoloaşe. După cinci minute se dă la o parte şi se adaugăcartofii, caşcavalul şi nucşoara. Din această compoziţie se fac gogoşi de mărime potrivită. Se introduc în untură încinsă. Sînt gata cînd au o culoare gălbuie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu